Et højt niveau af service

Uanset hvilken opgave, vi skal udføre for dig, er service i højsædet. Vores projektstyring gør det nemt og overskueligt at følge samtlige trin i opgaven, og vi opdaterer dig løbende om både proces og udvikling.

Lækager og fejl på kloak eller rør skal tages alvorligt. Følgeskaderne kan være omfattende og ikke mindst meget omkostningstunge. Det, der i første omgang virker som en lille sivning eller et mindre problem, kan dække over noget langt større. Først og fremmest er det vigtigt at undersøge, hvad problemet kan være – og dernæst er dokumentation vigtigt. Vi kan som certificeret tv-operatør både undersøge og klassificere skaderne overfor forsikringsselskaber og i byggesager. Vi leverer både fotografisk og skriftlig dokumentation, der kan bruges i en eventuel retssag uden vores yderligere deltagelse. Har lugtgener, gas eller trykprøvning skabt en mistanke om mulige fejl eller problemer, gør vores udstyr på området det muligt at søge efter fejl med stor grundighed og med mindst mulig forstyrrelse for dig.

Kloakarbejde er et af vores kerneområder. Vi er teknisk og udstyrsmæssigt grundigt klædt på til håndtere både installationsarbejde, fejlfinding, fejlbedring og håndtering af forsikringssager. Installationsarbejde skal udføres rigtigt første gang – det er den bedste måde at spare både penge og bekymringer på. Ud over klassisk kloakering er vi eksperter i spildevands- og regnvandshåndtering, ligesom du ikke behøve lede andre steder efter pumpeløsninger og regnvandsanlæg. Vi er også forhandlere af Watercare, og leder du efter et veludført regnvandsbed, har vi også erfaring på det område. Renovering af kloak er for de fleste en uønsket udgift, men en tidlig reaktion fører mindre skader og færre omkostninger med sig. Vi er på hjemmebane i de fleste opgavetyper som separering af kloaksystemer, punktrenovering, strømpeforing, nedbrydning og skæring i beton samt de for tiden meget efterspurgte opgaver med separering af kloaksystemer. Ud over det tilbyder vi både anlægsarbejde og graveopgaver, så vi kan gå både til og fra opgaven på den mest tilfredsstillende måde for dig og os

Projekt nyt badeværelse kan være en omfattende sag med alt for mange løser ender – men det behøver slet ikke være så besværligt. Det behøver ikke engang være irriterende. Du kan nemlig bare overlade alt besværet til os; vi tilbyder totalentreprise på området med solid projektstyring. Vi har service i højsædet og står inde for at levere den grundige totalløsning. Nedbrydning, isolering og levering af fx beton kan du også trygt overlade til os, mens dit nye badeværelse tager form. Vores stramme projektstyringsprogram overlader intet til tilfældighederne. Før, under og efter ved vi altid, hvor vi er i processen – hvad, der mangler, og hvad, der allerede er på plads. Det gør os nemme at arbejde med, for vi bevarer overblikket fra a til z. Din vigtigste opgave bliver at vælge de rigtige af elementer for dig, samt at sætte os grundigt ind i opgaven – og så selvfølgelig at nyde resultatet. Vi forlader altid vores arbejdsplads pæn og opryddet, lige til at gå til for dig.

Det er næppe en daglig tanke for de fleste, men mængden af kviste, facader, nedløb og tagrender er betydelig – og de kommer også til at trænge til en kærlig hånd. Vi har faguddannet personale der forstår at udføre arbejdet med respekt for de gamle smede- og blikkenslagerhåndværk. Det betyder, at løsningen bliver lige så solid som den bliver præsentabel. Vi tilbyder arbejde i både zink og kobber, det kan for eksempel være kvistinddækninger, facadeløsninger og butiksudsmykning. Vores mangeårige erfaring dækker også brandmursinddækninger, skotrender, sålbænke og murkroner, ligesom vi tilbyder også altanløsninger, tagrender, fodblik og nedløb. Vi har valgt at fokusere vores smedeopgaver på byggeri frem for landbrug og maskiner.

En kvalitetsløsning inden for vand, varme og sanitet bør altid være en selvfølge, og derfor koncentrerer vi os i 3. generation om at udføre solidt VVS-arbejde. Vi er selvfølgelig også hurtige og omkostningsbevidste, men grundighed og service er nøgleord for os, og dem går vi ikke på kompromis med. Som et af de første firmaer i Aarhus har vi autorisation på kloak, VVS og gasområdet både når det gælder installation og service. Det betyder, at vi kan klare klassiske opgaver som udskiftning af faldstammer, pumpeløsninger, stigestrenge, afløbsløsninger, fjernvarme, stoler og så videre hele vejen rundt. Du behøver kun involvere dig med ét firma – hvilket gavner både prisen og processen. Vi tilbyder også at arbejde med energi, teknik og økonomisk optimering af større og mindre anlæg, ligesom spildevand og regnvand også finder fornuftig håndtering hos os.