Kloak og dræn Aarhus

Kloakarbejde i Aarhus er et af vores kerneområder. Vi er teknisk og udstyrsmæssigt grundigt klædt på til håndtere både installationsarbejde, fejlfinding, fejlbedring og håndtering af forsikringssager.

Installationsarbejde skal udføres rigtigt første gang – det er den bedste måde at spare både penge og bekymringer på. Ud over klassisk kloakering er vi eksperter i spildevands- og regnvandshåndtering, ligesom du ikke behøve lede andre steder efter pumpeløsninger og regnvandsanlæg. Vi er også forhandlere af Watercare, og leder du efter et veludført regnvandsbed, har vi også erfaring på det område.

Renovering af kloak er for de fleste en uønsket udgift, men en tidlig reaktion fører mindre skader og færre omkostninger med sig. Vi er på hjemmebane i de fleste opgavetyper som separering af kloaksystemer, punktrenovering, strømpeforing, nedbrydning og skæring i beton samt de for tiden meget efterspurgte opgaver med separering af kloaksystemer.

Ud over det tilbyder vi både anlægsarbejde og graveopgaver, så vi kan gå både til og fra opgaven på den mest tilfredsstillende måde for dig og os.

aastrup-vvs-aarhus-logo-grey

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Eller ring hvis har du spørgsmål til pris, produkter eller processer.
Ring på: 70 70 74 59
Send en mail til Kontakt@aastrupvvs.dk

Læs mere her >>