Velkommen til Aastrup vvs

Vi tilbyder TV-inspektion og lækagesporing Kloak Badeværelser Blikkenslager- og smedearbejde VVS

Kloakarbejde er et af vores kerneområder. Vi er teknisk og udstyrsmæssigt grundigt klædt på til håndtere både installationsarbejde, fejlfinding, fejlbedring og håndtering af forsikringssager. Installationsarbejde skal udføres rigtigt første gang – det er den bedste måde at spare både penge og bekymringer på. Ud over klassisk kloakering er vi eksperter i spildevands- og regnvandshåndtering, ligesom du ikke behøve lede andre steder efter pumpeløsninger og regnvandsanlæg. 

Projekt nyt badeværelse kan være en omfattende sag med alt for mange løser ender - men det behøver slet ikke være så besværligt. Det behøver ikke engang være irriterende. Du kan nemlig bare overlade alt besværet til os; vi tilbyder totalentreprise på området med solid projektstyring. Vi har service i højsædet og står inde for at levere den grundige totalløsning. Nedbrydning, isolering og levering af fx beton kan du også trygt overlade til os, mens dit nye badeværelse tager form. Vores stramme projektstyringsprogram overlader intet til tilfældighederne. Før, under og efter ved vi altid, hvor vi er i processen – hvad, der mangler, og hvad, der allerede er på plads. Det gør os nemme at arbejde med, for vi bevarer overblikket fra a til z. Din vigtigste opgave bliver at vælge de rigtige af elementer for dig, samt at sætte os grundigt ind i opgaven – og så selvfølgelig at nyde resultatet. Vi forlader altid vores arbejdsplads pæn og opryddet, lige til at gå til for dig.

En kvalitetsløsning inden for vand, varme og sanitet bør altid være en selvfølge, og derfor koncentrerer vi os om at udføre solidt VVS-arbejde. Vi er selvfølgelig også hurtige og omkostningsbevidste, men grundighed og service er nøgleord for os, og dem går vi ikke på kompromis med. Som et af de første firmaer i Aarhus har vi autorisation på kloak, VVS og gasområdet både når det gælder installation og service. Det betyder, at vi kan klare klassiske opgaver som udskiftning af faldstammer, pumpeløsninger, stigestrenge, afløbsløsninger, fjernvarme, og så videre hele vejen rundt. Du behøver kun involvere dig med ét firma – hvilket gavner både prisen og processen. Vi tilbyder også at arbejde med energi, teknik og økonomisk optimering af større og mindre anlæg.